Black Moon Party - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Martijn en Dionne Huizer - WaarBenJij.nu Black Moon Party - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Martijn en Dionne Huizer - WaarBenJij.nu

Black Moon Party

Door: Dionne

Blijf op de hoogte en volg Martijn en Dionne

16 Januari 2010 | Thailand, Bangkok

Nu dachten wij dat er niks kon tippen aan feestjes in Nederland zoals Mysteryland (zeker in Thailand), maar dat hadden we mis...

Black Moon Culture is niet zo bekend, maar het is een van de beste outdoor-feesten in Thailand met een verbazingwekkend decor en hele gave muziek. Er zijn shows met fakkels en je kan blacklight-tattoeages laten zetten!

Wij hebben ons heel goed vermaakt met ieder een emmertje wodka-redbull! Wat een figuren lopen daar rond!

• 18 Januari 2010 - 20:08

Erik:

Ziet er goed uit die party! Die gast met die vuurstok is wel jammer dat die geen foutje maakt :P
    En na dat brommer ongeluk tikken gehad van die boksmeester????

Groeten Erik

Ps1. Ajax was weer slecht 1-1 tegen NAC
    Ps2. wat is je rekening nummer? kan ik tien euro naar je overmaken, kun je nieuw shirt kopen :P

• 19 Januari 2010 - 09:28

Ninja :

hi there...i m getting gealous with all u have seen so far...very happy4both of u experiencing this!!
    grtz dimi

• 20 Januari 2010 - 11:09

Annemarie:

Ik nog ontzettend stoere verhalen naar jullie mailen, lees ik dat je alles al meegemaakt hebt! Van jungletochten, massages tot de hectiek van Bangkok aan toe. Was handig geweest als ik die scootertip nou wat eerder had gegeven;-)))