Onherbergzaam (lees: saai) IJsland - Reisverslag uit Reykjavik, IJsland van Martijn en Dionne Huizer - WaarBenJij.nu Onherbergzaam (lees: saai) IJsland - Reisverslag uit Reykjavik, IJsland van Martijn en Dionne Huizer - WaarBenJij.nu

Onherbergzaam (lees: saai) IJsland

Door: Martijn en Dionne

Blijf op de hoogte en volg Martijn en Dionne

22 Oktober 2009 | IJsland, Reykjavik

Onze 1e dag van de trip: IJsland!

75% bestaat uit jonge, blonde vrouwen, met benen tot in de hemel, ik had er zin in! Dionne had haar zinnen gezet op een stoere, blonde viking, met biceps als boomstammen.

De flybus bracht ons binnen een uur naar ons appartement in het centrum van Reykjavík. Onderweg hadden we bepaald dat IJsland een kruising is tussen Denemarken, Schotland en het voormalige oostblok: saaie mensen, veel rotsen en mos en de klok had hier 1000 jaar stilgestaan.

De lange, blonde vrouwen bleken lilliputters met donker haar te zijn, de stoere vikingen waren ´bebaarde´ oude mannen.

Een halve liter Guinness Dark (jaja Sami, ik tik je gek!) in de Irish pub hielp, ons beeld van IJsland werd langzaam beter.

21:30, bedtijd!

• 24 Oktober 2009 - 16:24

Natalie En Yiori:

Hebben jullie het leuk? Hebben jullie al watervallen en warmwaterbronnen gevonden? (Yiori)Hebben jullie al een leeuw gezien? Zijn er eigenlijk wel leeuwen daar?

• 24 Oktober 2009 - 22:01

Martijn Huizer:

Hoi lieve Natalie en Yiori!

Wat leuk dat jullie ons een berichtje sturen.

we kijken iedere avond voor het slapen gaan naar jullie tekeningen.

Vandaag hebben we op een tijger gezeten, was heel spannend! Verder zijn we wezen sneeuwscooteren, naar de geisers geweest en de grootste waterval van Europa bekeken!

Dikke kus van ons!!

Liefs,
    Dionne en Martijn

• 25 Oktober 2009 - 10:32

Sam:

He voorbeeld!

Ben trots op je... Eindelijk word je een echte vent.