Van het ene uiterste...
Door: Dionne
Blijf op de hoogte en volg Martijn en Dionne
27 Oktober 2009 | Verenigde Staten, New York
De Blue Lagoon is een kunstmatig aangelegd zwembad in IJsland, dat door natuurlijke bronnen verwarmd wordt. Het water is er altijd tussen de 36º en 39º, wat heerlijk warm is. Ik heb nog nooit zoiets gezien. Serieus, het water is zo helder blauw en zo lekker warm! Heel grappig ook, om dan de badmeester te zien met een muts op...
Daarna nog 6 uur vliegen naar New York. Ons vliegtuig had wat vertraging, maar we waren supersnel door de douane, dus uiteindelijk nog sneller thuis dan verwacht. We zitten dit keer niet op Times Square, maar zijn natuurlijk wel een drankje gaan doen in Manhattan! Zo bijzonder, dan zit je ineens weer van Reykjavik in New York!
27 Oktober 2009 - 13:56
Frans:
Thuis?! Hebben jullie in NY ook een appartement?
27 Oktober 2009 - 17:42
Gaby:
Klinkt alsof jullie het naar je zin hebben! Leuk! Ik moest vandaag een dagje extra werken. 4 dagen deze week. Volgende week ook. Hebben jullie leedvermaak? Hoe is het weer in NY? Hier is het in elk geval niet veel soeps. Natalie en Yiori leven mee met jullie. Steeds deze site bekijken en op Internet waar jullie precies zijn en hoe het er daar uitziet. We zijn goed op de hoogte! Have fun! -
27 Oktober 2009 - 17:55
Yiori:
Hebben jullie het fijn? Willen jullie ons een cadeautje geven? Ga je ook nog in de zee zwemmen? Of alleen in het zwembad? Kunnen jullie spinnen zien? En gaan jullie ook lekker slapen? Ik nu ook. Welterusten! -
27 Oktober 2009 - 17:58
Natalie:
Hoe vinden jullie het in Amerika? Hebben jullie het fijn? De foto van het zwemmen is heel leuk! Wat hebben jullie nog meer gedaan? Nog meer leuke dingen dan wij al weten? Ik mis jullie heel erg!!! -
28 Oktober 2009 - 16:59
Pap En Mams:
leuk dat we het zo kunnen volgen met fotos en verslagen baco zit op myn schouder mee te kyken dikke kus mama uus -
15 November 2009 - 14:22
Ton Van Der Ent:
Achteraf best zonde van al die tijd die jullie er in hebben gestoken ??
Mvrgr,
Ton