Voor Natalie en Yiori - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Martijn en Dionne Huizer - WaarBenJij.nu Voor Natalie en Yiori - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Martijn en Dionne Huizer - WaarBenJij.nu

Voor Natalie en Yiori

Door: Dionne

Blijf op de hoogte en volg Martijn en Dionne

28 Oktober 2009 | Verenigde Staten, New York

Hallo lieve Yiori en Natalie!

Wij hebben het heel leuk in New York. Het is een hele grote stad, waar het altijd druk is in het centrum. Er rijden ontzettend veel gele taxi's en we horen constant sirenes van de politie- en brandweerauto's! Martijn zou hier heel graag een jaartje willen werken en wonen.

Het weer is nu even niet zo goed in New York. Het is niet koud, maar het regent wel heel veel. Vanavond wordt het waarschijnlijk droog. Het is hier 5 uur later dan bij jullie, dus nu jullie al slapen, is het hier nog licht en wij gaan zo pas eten.

We zijn gisteren in het dino-museum geweest en we hebben veel foto's voor jullie gemaakt! Ook zijn we in een hele grote speelgoedwinkel geweest, met een barbie-huis en spiderman slingerde aan het plafond!

Ik vind het trouwens heel erg leuk dat jullie ons zo goed volgen op internet! Leuk he, dat we zo nog een beetje kunnen praten.

Oh ja, we gaan nu nog niet in de zee zwemmen, maar vrijdag gaan we op een groot cruise-schip. Hebben jullie die gezien in ons boek? Dan komen we ook op allemaal mooie eilanden, waar we zeker weten in de zee gaan zwemmen! Op de boot hebben we alleen geen internet, dus de foto's komen dan achteraf.

Liefs, Martijn en Dionne

• 31 Oktober 2009 - 17:06

Natalie En Yiori:

Natalie: Dank je wel voor het leuke stukje voor ons!

Yiori: Hebben jullie het gezellig?

Natalie: Is het heet waar jullie zijn?

Yiori: Hebben jullie nu al in de zee gezwommen?

Natalie: Wanneer gaan jullie naar Nieuw Zeeland?

Yiori: Hebben jullie al een cadeautje voor ons gevonden?

Natalie: Hebben jullie echt een zwembad op jullie boot?

Yiori: Wanneer komen jullie terug?

Natalie: Ik zag een kermis op Coney Island. Gaan jullie daar ook naartoe?

Yiori: Daaaaag! En ik vind jullie lief!

Natalie: Bedankt voor jullie kaartje uit IJsland.