Varkens en Jerry - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Martijn en Dionne Huizer - WaarBenJij.nu Varkens en Jerry - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Martijn en Dionne Huizer - WaarBenJij.nu

Varkens en Jerry

Door: Martijn

Blijf op de hoogte en volg Martijn en Dionne

29 Oktober 2009 | Verenigde Staten, New York

Vanmorgen om 09:00 wakker geworden, op een slaapbank op de 33e verdieping van een werkelijk waanzinnig hotel midden op Times Square. Gisteren zijn Dion en ik op stap geweest met Arjen en een collega.

Arjen is hier aanwezig om 600 marathonlopers vanuit Nederland op te vangen en de komende week te begeleiden. Zware job, veel verantwoordelijkheid. Des te meer waarderen we het dat hij gisteren nog een biertje (is er niet bij 1 gebleven..) wilde doen. Uiteindelijk tot 02:00 in de pub gebleven, terwijl om 08:00 toch echt zijn wekker weer ging.

Dion en ik mochten in "zijn" hotel blijven slapen, aangezien de laatste toeristen die na 00:00 ons hotel in Long Island probeerden te bereiken nog niet gevonden zijn...

Nadat Arjen de kamer verliet om tot 's avonds laat op het vliegveld te moeten werken, zijn we toch maar in het grote tweepersoonsbed gekropen. Arjen was tenslotte toch de hele dag op pad. We hadden nog maar net de grote flatscreen aangezet of de deur gaat open. Arjen. Iets vergeten.

"Liggen jullie goed zo?" roept hij nog terwijl hij de kamer weer verlaat om nu echt richting JF Kennedy Airport te vertrekken.

Goed moment om donuts en koffie te gaan scoren. Dion biedt aan deze te gaan halen op Times Square. Ik zap wat en beland op een kanaal met vechten vrouwen met als ondertitel "I'm a lesbian and leaving you". Een grijs-blonde man van middelbare leefdtijd verschijnt in beeld: Jerry Springer!!!!

Dion is inmiddels terug, ze lijkt wel een verzopen kat. Het regent flink in New York. Geen weer voor sightseeing toch?

Met een heerlijke mok koffie, vier chocolade donuts en twee brownies (die kan je echt niet eten zonder te kruimelen) kruipen we weer onder de dekens, al joelend "Jerry Jerry Jerry".

De deur gaat opnieuw open. Zullen de werksters wel zijn.

Met in mijn mond nog een donut roep ik "we are in the room, come back later please'.

In het Nederlands wordt geantwoord, "Nee, ik ben weer wat vergeten".

Arjen keek ons aan, pakte zijn vergeten spullen en kon een glimlach niet onderdrukken.

"Varkens! En vooral jij Dionne!"

• 29 Oktober 2009 - 05:47

Smitsky:

Kunnen jullie die foto's verwijderen ? Ik heb hoogtevrees

• 29 Oktober 2009 - 12:01

Kc:

Ziet er goed uit hoor burgers wij gaan dit weekend wel gewoon naar landal ;)

• 04 November 2009 - 07:01

Smitsky B:

hahahahaah mooi verhaal.
    Huizenhoog.
    veel plezier en thnx voor the call.

xxx