Afscheid...
Door: Martijn
Blijf op de hoogte en volg Martijn en Dionne
30 Oktober 2009 | Verenigde Staten, New York
Uiteraard hotdogs gegeten, daarna gaan schaatsen op de ijsbaan bij Rockefeller Center (de ijsbaan bekend van de vele films, o.a. Home Alone).
De avond afgesloten met een heerlijke Amerikaanse steak op Times Square, al kijkend naar de World Series. Dit is de finale van baseball (vergelijk het qua impact op de finale van het WK voetbal) waarin de New York Yankees zich geplaatst hebben, goedkoopste kaartje moest overigens 1200 dollar kosten...
Normaal zou afscheid nemen van zo'n waanzinnige stad wel een beetje pijn doen, maar nu... Morgen richting de zon, eindelijk! ;-)
Om 13:00 gaan we boarden in New York Harbor, waar de Celebrity Constellation op ons ligt te wachten.
Bestemming:
Bermuda
Aruba
Sint Maarten
Haiti
Miami
We willen iederen bedanken voor de super leuke reacties, erg leuk om te weten dat jullie onze reis zo volgen!! De komende 11 dagen hebben we geen (betaalbaar) internet, zodra we weer aan land zijn volgt er uiteraard een update inclusief foto's!
Veel geluk iedereen de komende tijd!!
xxx
Dionne en Martijn
30 Oktober 2009 - 11:03
Lenie:
Veel plezier op de boot, niet te bruin worden.
En wat een geweldige foto's voor N+Y!
gr. Ruud en Lenie
30 Oktober 2009 - 16:54
Pap En Mam:
heel veel plezier op de love boat geniet er van dikke kus -
30 Oktober 2009 - 21:40
John:
Heeeel veel plezier op jullie droomcruise! Da´s net een stukje leuker dan met de Fastferry naar Rotterdam :) -
31 Oktober 2009 - 12:22
Anton:
Veel plezier op de titanic,en goede vaart.
Drink nog maar wat lekkers aan boort groetjes van anton.
01 November 2009 - 11:22
Anton Ros:
hoi luitjes alles goed aan boord zou wel erg luxe zijn en elke avond feesten veel plezier maar weer en de groetjes van de familie ros -
01 November 2009 - 11:37
Carla:
We genieten van jullie verslag. Vandaag is Ben jarig,wij gaan lootjes trekken voor Sinterklaas! -
01 November 2009 - 22:36
Annemarie:
Jeetje! Ik zie nu pas al die NY verslagen, haha jullie reisleider ziet er lekker verrot uit!!!;-) Geniet van jullie cruise en pas op voor ijsbergen in dat caribische gebied! x -
02 November 2009 - 10:14
Timmy:
Gaan jullie ook waterskiën achter de Love Boat? Lijkt me echt super te gek gaaf wat jullie elke keer zien.
Groetjes uit het kleine kikkerlandje -
03 November 2009 - 12:24
Sacha:
Genieten hoor! Het leuven is vurrukkulluk ;-) -
03 November 2009 - 15:29
Erik:
Hey blijft leuk om je zo te volgen.
Weet nu hoe het leven bedoelt is, echt gaaf wat jullie allemaal meemaken!!
@Huizer de Godezonen hebben de kakkerlakken weer eens vernederd 5-1, maar eer je dit leest weet je dat waarschijnlijk al lang!
Ridderkerk en Ambacht gaat niet zo best allemaal, tijd dat je terug komt :P
Mzzl Erik -
www.originelecadeautips.nl ff een mooie backlink ;) -
04 November 2009 - 21:54
H2:
Tijn en Dionne!
Ik ben wat later met het "heel veel plezier wensen"! met jullie trip, maar bij deze!!
Ik heb jullie verslagen even gelezen; klinkt erg goed allemaal!
Have fun op de cruise!
Greetz Harmse! -
05 November 2009 - 21:18
Noni:
Dino en Tram, ik geniet met jullie mee!! Echt super die verhalen, je moet echt een boek schrijven je leest heerlijk weg!! Ik ben echt zo benieuwd naar de rest kan niet wachten! Echt leuk jullie zijn nu op mijn huis hahah!! Kom maar met de tofo's!!
hvj xxx -
09 November 2009 - 11:03
Nicole:
erg leuk om allemaal te lezen wat jullie beleven.
heel veel plezier waar jullie ook zijn.
We blijven alles volgen.
groetjes chris,nicole en ......... -
09 November 2009 - 21:04
Corrie Hesp:
Ik ben zeer onder de indruk ,wat jullie al hebben gezien .Mooie foto's en leuk die verslagen.Ik wens jullie nog een goede reis verder,geniet er maar lekker van,volgen wij het wel thuis op de p.c. Veel plezier Corrie