Troubles met thai-boks-meester! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Martijn en Dionne Huizer - WaarBenJij.nu Troubles met thai-boks-meester! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Martijn en Dionne Huizer - WaarBenJij.nu

Troubles met thai-boks-meester!

Door: Dionne

Blijf op de hoogte en volg Martijn en Dionne

15 Januari 2010 | Thailand, Bangkok

Na een reis van 16 uur wilden we het eigenlijk een dagje rustig aan doen, maar na wat te eten en een duik besloten we toch maar een scootertje te huren. Koh Phangan is een fantastisch eiland, internationaal bekend van de Full Moon Party's, maar het heeft meer te bieden: een dichte jungle, palmboombossen, watervallen, prachtige baaien met longtailbootjes... We kijken naar een prachtige zonsondergang, etc. etc.

Klinkt allemaal lieflijk en relaxed, maar dat wordt anders... Even ter info, de scooter is niet zo nieuw meer; heuvel-op is echt duimen dat je bovenkomt, en het ding slaat nogal makkelijk af. Ik moet toegeven, Martijn doet het goed met zo'n gaar ding!

We gaan eerst naar het strand van de Full Moon Party en begrijpen nu dat dat echt een gaaf feest kan zijn! Daarna gaan we naar een thai-boks-wedstrijd, waar we eerder die dag al met de eigenaar gesproken hebben.

Het ondenkbare gebeurt: de scooter slaat op hol! Het gas blijft hangen en als Martijn de controle over de scooter verliest, is dat niet op een verlaten strand, maar voor het oog van de thai-boks-meester himself! Mooie entree: over 3 geparkeerde scooters en dwars door het hek heen...

• 20 Januari 2010 - 16:47

Bro:

Hmm... dat is ook toevallig.. dat wat er met die scooter gebeurde had ik van de week ook... ehm.... maar dan met de Civic :)